Nove mašine Polovne mašine Rezervni delovi Servis Dokumenti

AgroTECH PMD doo

SRB-24426 Trešnjevac
Topolski put 2
Koordinata: 45.9832 19.9494
tel./fax: +381 24 224-224
e-mail: info@agrotech.rs
PIB: 104261377

Naši partneri

APV

Kvalitet za profesionalce! APV-Tehnički proizvodi G.M.B.H. se nalazi, u Austriji. Kompanija je osnovana 1997.godine od strane Upravnog Direktora Ing. Jürgen Schöls-a. Glavni fokus APV-a je razvoj i proizvodnja inovativnih poljoprivrednih i baštenskih mašina. Osiguranje kvaliteta je prioritet u filozofiji APV-a. Brzo prilagođavanje promenama uz neodstupanje od kvaliteta je snaga APV-a. Da bi ispunili zahteve u sektoru mašina, ponuda APV mašina se konstantno razvija koristeći najnovije tehnologije. APV mašine štede vreme, ekonomski su efikasne i imaju visoke performanse.

Arma Trac

Traktori Turske proizvodnje. Proizvod poznatih proizvođačkih komponenti kao što je motor Perkins, ZF menjač, Carraro prednji most. Sa mnogo dodatne opreme (klima, radio, elektro hidraulika, četri para hidroločkih izvoda, reflektori itd.). U izvedbama različitih konjskih snaga.

Bednar

Bednar FMT proizvodi progresivne poljoprivredne mašine za obadu zemljišta, za setvu, za prihranjivanje i sitnilice biljnih ostataka.

Berthoud

Francuski proizvođač prskalica iz grupacije Exel (u čijem sastavu se nalaze i robne marke Hardi i Tecnoma) pod nazivom Berthoud je novi dobavljač firme Agrotech. U ponudi su prskalice od najmanjih nošenih, preko vučenih, do samohodnih radnog zahvata 42 metra.

Faresin

Faresin Industries Spa je kompanija sa sedištem u Breganze (Vicenza) , koja dizajnira , proizvodi i prodaje širom sveta mix peikolice za uzgoj stoke i teleskopske viljuškare za poljoprivrednu, industrijsku i građevinsku upotrebu.

1 2 3 | > >>>